La caiguda del cabell

Quan he de començar a preocupar-me per la meva caiguda del cabell?

A tothom se’ns cau el cabell de forma natural, ja que forma part del cicle de vida del pèl, el problema és quan aquesta caiguda és excessiva.

Quan podem detectar si realment estem patint una caiguda de cabell?
Una manera rápida és en les activitats diàries: observar el coixí, la dutxa, el raspall després de pentinar-nos o en la roba. Es considera una caiguda anormal de cabell, quan és superior a 100 cabells al dia.

Saps quin tipus de caiguda de cabell tens?
T’expliquem quin tipus d’alopècia hi ha:
Alopècia difosa, la caiguda del cabell és ocasional:

· L’estrès o l’ansietat, pot donar lloc a una caiguda de cabell.
· Deficiència nutricional. La manca de vitamines i minerals, pot fer que el cabell estigi més fràgil i pugui caure amb més facilitat.
· Problemes hormonals, com pot ser problemes de tiroides.
· Durant l’embaràs i el pospart, la secreció d’estrògens mantenen els cabells en la fase de creixement, i després del part, les hormones es reequilibren i el cabell que havia estat en la fase de creixement durant l’embaràs, comença a caure de forma brusca continuant el seu cicle.
· Tractaments mèdics, com la quiomioteràpia o la radioteràpia.

Alopècia androgènica amb patró masculí: El cabell es perd de forma selectiva d’algunes zones, sobretot en la regió frontal i coroneta.
L’alopècia amb patró femení: La pèrdua de cabell és difosa i no s’acostuma a perdre tot el cabell de la regió frontal, com el cas dels homes.
Alopècia Areata: es caracteritza per l’aparició de plaques de calvície de forma arrodonida arreu de el cos, encara que el més comú és la seva aparició en el cuir cabellut i la barba (en el cas dels homes).

Entre d’altres menys comuns.

Com podem evitar la caiguda del cabell?
Alimentació sana i equilibrada.
Durant els canvis estacionals de la tardor i la primavera, prendre suplements alimentaris especifics, a base de vitamines i minerals.
Aplicació de xampú, locions, esprai i ampolles per estimular el creixement capilar.

Vols saber més?
Entra a la nostra botiga online on trobaràs diferents tipus de productes segons la teva necessitat.